Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

Ny gyllevognsproducent er en realitet i Danmark

Votech bliver navnet på en ny dansk producent af gyllevogne til de topprofessionelle bedrifter og maskinstationer. De topprofessionelle landbrugsbedrifter og maskinstationer får med Votech en interessant og anderledes tænkende samarbejdspartner, som kan levere gyllevogne af særlig høj kvalitet til de krævende og kræsne bruger af professionelt gyllegrej. Gyllevognene der bliver grå, vil blive samlet i det Nordvestjyske på Morsø, og vil allerede kunne ses på danske marker til foråret 2021.

Vi kan se et marked for Votech, hvor vi kan tilbyde en gyllevogn, som ingen andre kan, siger medindehaver Per Larsen, som sammen med Lars Nygaard og Thomas Boll er bagmændene bag Votech. Alle tre er kendte branchefolk og har stor erfaring inden for både produktion og salg af landbrugsmaskiner - ikke bare i Danmark, men også i udlandet. Der bliver tale om en ægte Nordvestjysk gyllevogn, hvor alt svejsearbejdet udføres på Limfjordøen Mors.

Gyllevognen bliver et resultat af en række underleverandør, som netop er specialister på hvert sit område, og det hele samles dermed i samleprocessen, som man selv tager sig af hos Votech.ndi.

Udviklingen ud fra markedet

Thomas Boll er teknisk tegner og manden bag de tekniske løsninger på Votech-gyllevognene.

Vi begyndte med et blankt stykke papir, og har udviklet en helt ny gyllevogn med unikke løsninger, som vi ser meget frem til at præsentere, siger Thomas Boll. Lars Nygaard supplerer, at man har lyttet til markedet og ud fra de betragtninger udviklet en gyllevogn, som vil henvende sig til de topprofessionelle bruger.

Vi kigger på hver enkelt kunde, og kommer med en løsning, som dækker netop deres behov. Det betyder, at vi ikke har et produktprogram med faste størrelser på gyllevognene, men i stedet et produktprogram, med faste del-komponenter og modulopbygninger, som dels giver en strømlinet produktion og dels skræddersyet løsninger til vores kunder, siger Lars Nygaard. Der bliver i første omgang også udelukkende fokus på vognene, da man ikke vil begynde en produktion af redskaber til gyllevognene.

Det er vigtigt at holde fokus - især i begyndelsen af sådan en proces her, og vi vælger udelukkende at sende 100 procent af vores fokus på gyllevognen, og udvikle den til et unikt produkt på markedet, siger Lars Nygaard.

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Hos os har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.​

Se også vores nyheder på facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag.